• Twitter
  • Google Plus
  • Facebook
  • Pinterest
  • Youtube

Disclaimer


Hoewel aan alle pagina's van de website van Steenhof Stables de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Steenhof Stables aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Steenhof Stables, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Steenhof Stables is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Steenhof Stables bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Steenhof Stables wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiĆ«ren zonder schriftelijke toestemming van Steenhof Stables. Het gebruik van het logo van Steenhof Stables is alleen toegestaan na toestemming van Steenhof Stables.

Steenhof Stables hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Steenhof Stables wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Contact Voor vragen over de website verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.