• Twitter
  • Google Plus
  • Facebook
  • Pinterest
  • Youtube
Offerte aanvragen
X

Kinderfeestjes

Bent u op zoek naar een origineel idee voor een kinderfeestje? Eens niet naar een zwembad of kinderspeelpaleis, maar heerlijk de natuur in. Steenhof Stables trekt er met een enkelspan of tweespan paarden erop uit, de Oirschotse bossen en heide in. Na een korte bosrit worden de kids afgezet in het bos. Hier kunnen de kinderen eindeloos ravotten, hutten bouwen, bomen klimmen of gezamenlijk bosspelletjes doen.

Zelf paarden mennen

Na heerlijk uitgewaaid te zijn, komt de koets de kinderen weer ophalen om bij Steenhof Stables iets lekkers te nuttigen. Als de korte pauze voorbij is, gaat het echte werk beginnen, paarden mennen! We beginnen met de uitleg, waarna we het parcours gaan verkennen. Dan starten we met de wedstrijd! Zelf aangespannen rijden met een pony voor de kar en zo een traject afleggen tussen de kegels. Uiteraard volgt er een prijsuitreiking.

Het is verstandig de kinderen niet al te beste kleren aan te geven, want mennen is een echte buitensport. De kids kunnen zich dan ook optimaal uitleven in het bos en met de paarden en zo met een rode blos op de wangen huiswaarts keren.

Dit Kinder-Men-Arrangement kost € 15,00 per persoon, dit in inclusief een glaasje drinken en een zakje chips. Ieder kind krijgt een getuigschrift mee naar huis. Dit arrangement duurt ongeveer 3 uur. Uiteraard mag u zelf andere lekkere dingen meebrengen, om uw kinderfeestje tot een geslaagde dag te maken.