Vergaderruimte

Cursuslocatie/ vergaderruimte Steenhof Stables


"Buitengewoon" vergaderen bij Steenhof Stables

Steenhof Stables heeft een bijzondere locatie voor uw vergaderingen, cursusen/trainingen of business meeting, waar uw zakelijk samenkomen op enthousiaste en gastvrije wijze wordt verzorgd door het hartelijk team van Steenhof Stables.

U zult op fabelachtige wijze verrast worden, waarbij u kunt genieten van de rust en het buitenleven. Gezamenlijk kennis op doen om na afloop bij te praten bij de open haard.

Fris uw vergadering op met een Vergader-Break-Arrangement

Even de stoom afblazen met ons Vergader-break-arrangement! Samen met uw collega's of relaties er even tussen uit. Gezamenlijk optuigen en inspannen va de paarden, waarna u in de marathonwagens een schitterende tocht gaat maken door de Oirschotse bossen en heide. Op ieder rijtuig zit een koetsier van Steenhof Stables die het een en ander uitlegt en graag de leidsels uit handen geeft, zodat u ook kunt proeven aan deze geweldige buitensport. Na een korte stop met koffie en lekkere versnaperingen of eventueel een lunch in de buitenlucht keren we uitgewaaid terug naar Steenhof Stables.

Dus bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Noord-Brabant in de regio van Oisterwijk en Oirschot? Neem dan direct contact op voor de mogelijkheden.

Vragen?

Bel of e-mail voor meer informatie
+31(0)6 251 505 57
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.