Familiedag

Familiedag Brabant


Bent u op zoek naar een origineel arrangement voor uw familiedag in Brabant waarin plezier, natuur en genieten centraal staat? Kies dan voor de gastvrijheid en het hoge 'verwen gehalte' van Steenhof Stables en ga voor een topdag met de familie!

Het leukste familie uitje van Brabant

Steenhof Stables is gevestigd aan de rand van de bossen van Oirschot. Een prachtige groene locatie in een van de bosrijkste omgevingen van Brabant. Vanuit hier organiseren wij diverse arrangementen om uw familie uitje een leuke invulling te geven.

Houdt u van sport en spel? Laat de familieleden dan in teamverband tegen elkaar strijden in het Do & Driving arrangement. Of neem zelf de teugels in handen tijdens een rondrit door de Oirschotse bossen en laat u verrassen door deze mooie en veelzijdige omgeving. Bij Steenhof Stables kunt u alle kanten op en staat ons team voor u klaar om er samen met u een topdag van te maken.

Boek uw familiedag in Brabant vandaag nog

Meer weten over de mogelijkheden voor uw familiedag in Brabant of direct reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Vragen?

Bel of e-mail voor meer informatie

+31(0)6 251 505 57
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arrangement