Familiedag

Familiedag Oisterwijk


Wilt u een familiedag organiseren in regio Oisterwijk waar iedereen nog lang met plezier aan terug zal denken? Organiseer uw familiedag dan bij Steenhof Stables en geniet van onze uitgebreide faciliteiten en Brabantse gastvrijheid. Een verrassend leuke dag voor jong en oud gegarandeerd!

Een geslaagde familie uitje in de bossen van Brabant

De manege van Steenhof Stables is gevestigd aan de rand van de bossen van Oirschot en biedt een prachtige natuurrijke omgeving in een van de groenste regio┬┤s van Brabant. U waant zich er vanaf aankomst dan ook meteen lekker tussenuit.

Vanuit hier organiseren wij diverse activiteiten waar jong en oud zich uitstekend mee vermaken. Neem bijvoorbeeld zelf de teugels in handen tijdens een van de men clinics, ga voor een gezellige picknick of verken de Oirschotse bossen per paard en wagen.

En wilt u de dag afsluiten met een smakelijk Bourgondisch tintje? Laat u dan verwennen tijdens een heerlijke barbecue! Aan alles is gedacht.

Boek uw familiedag in Brabant vandaag nog

Meer weten over de mogelijkheden voor uw familiedag in regio Oisterwijk of direct reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Vragen?

Bel of e-mail voor meer informatie

+31(0)6 251 505 57
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arrangement