Management

Men Your Management


Teambuilding met paarden

Tijdens deze Men-Your-Management sessie ontwikkelen uw deelnemers onder begeleiding van de trainer de inzichten en vaardigheden die nodig zijn ter verbetering van het persoonlijke leiderschap en de samenwerking.

Men-en managementtechnieken zijn zodanig met elkaar vervlochten dat ze elkaar verduidelijken en versterken. Door de aanvullende inzichten en vaardigheden zullen de deelnemers zich in meer positieve zin kunnen onderscheiden. In deze Men-Your-Management sessie zal veel aandacht besteed worden aan het vergroten van de vaardigheden door praktijkoefeningen met aangespannen paarden

Bij de sessie met paarden wordt een enkelspan en tweespan ingezet waarmee de deelnemers aan de slag gaan, ieder met een eigen functie. Daarnaast gaan we met een vierspan paarden "gas erop" de Oirschotse bossen en heide verkennen, waarbij de sfeer wordt bepaald door de buitenlucht, de geur van leer en de paarden tijdens een pittige wedstrijd. Samenwerken, samen een team vormen is daarbij heel belangrijk.

Professionele begeleiding workshop

Steenhof Stables werkt samen met professionele trainer Charlotte van Iersel. Zij vinden het fantastisch om mensen te laten ervaren dat ze beter worden in wat ze doen. Van leerzone naar comfortzone. U kunt onder andere denken aan:

  • Leiding geven en nemen
  • Omgaan met kracht
  • Samenwerken
  • Controle

Outdoor workshop

De sfeer wordt bepaald door de buitenlucht. Casual warme kleding is dan ook gewenst. Elke sessie is anders, enerzijds omdat uw Men-Your-Management sessie een gewenst programma heeft en anderzijds dat het zich voor een groot deel buiten afspeelt en we met paarden werken. Ook de weersomstandigheden zijn van invloed, al laten we ons door regen niet weerhouden.

Training is maatwerk

Men-Your-Management kunnen wij u aanbieden in verschillende programma's. Onze programma's kunnen moeiteloos worden aangepast aan uw specifieke wensen. Maatwerk is een wachtwoord dat we kennen en herkennen. Vertel ons uw wensen en u ontvangt een voorstel voor een onvergetelijke en succesvolle dag.

Kennismaking met paarden mennen

Wilt u meer weten over onze Men-Your-Management programma's of heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op. En wilt u vooraf even van de sfeer proeven, breng ons een bezoek en we maken samen met u, geheel vrijblijvend een proefrit.

Vragen?

Bel of e-mail voor meer informatie

+31(0)6 251 505 57
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.