Skip to main content

Vakantiestalling

Vakantiestalling paarden


Steenhof Stables biedt stallen aan voor als u zelf eens wilt gaan genieten van een welverdiende vakantie. Heeft u thuis een eigen stal met paard en wilt u toch onbezorgd op vakantie, dan zijn deze stallen de oplossing. Deze stallen, die in de winter voor het opfokken van de jonge paarden worden gebruikt, zijn in de zomerperiode beschikbaar als Holiday Stables.

De ruime stallen (10x10m) zijn fris en licht. Uw paard kan dagelijks naar buiten (indien de weersomstandigheden en weide dit toelaat) of wordt in de stapmolen geplaatst. Tevens beschikken deze stallen over een webcam. U krijgt van ons een unieke code, waarmee u via onze site kunt inloggen en ook op uw vakantieadres kunt genieten van u prachtige viervoeter.

Tevens beschikken we over ruime pensionstallen, die te huur zijn als volpension. U kunt gebruik maken van onze accommodatie en de bijbehorende faciliteiten. We beschikken over een buitenbak (20 x 60), stap/drafmolen en longeercirkel. De stallen liggen tegen de Oirschotse bossen en heide aan, ideaal om een heerlijke buitenrit te maken.

Steenhof Stables is op Zon- en Feestdagen na 14.00 uur gesloten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over vakantiestalling voor uw paard bij Steenhof Stables? Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijken graag met u mee.

Vragen?

Bel of e-mail voor meer informatie
+31(0)6 251 505 57
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakantiestalling_Paarden_foto_1-ab50c16b Vakantiestalling paarden | Steenhof Stables
Vakantiestalling_Paarden_foto_2-618ee39a Vakantiestalling paarden | Steenhof Stables
Vakantiestalling_Paarden_foto_3-9679c413 Vakantiestalling paarden | Steenhof Stables