Steenhof Stables

Steenhof Stables - mensport & paardenfokkerij


Steenhof Stables is een jong inspirerend bedrijf, dat gespecialiseerd is in de mensport en het opfokken van veulens en jonge paarden. Het bedrijf handelt met veel enthousiasme en een hoog verwengehalte. Zo fokken wij de paarden op in een omgeving waar dierenwelzijn centraal staat. Daarnaast laten wij gasten intens genieten van het buitenleven, van de cultuurhistorie van de streek en natuurlijk de paarden en de mensport. Wij willen graag onze passie en vakkennis overbrengen op belangstellenden.

Steenhof Stables ontleent zijn naam aan de Steenovenweg en is de basis voor alle in deze stallen ondergebrachte activiteiten. Wij,
Bert en Annet Brans hebben een grote passie voor paarden. Naast onze passie staat ook de sfeer, vertrouwen, en enthousiasme bij ons hoog in het vaandel. Neem een kijkje op onze site en laat u verrassen door de mogelijkheden. Wij bieden volop arrangementen waaronder onze workshop paarden mennen en mogelijkheden voor een dagje uit met paarden of een dagje uit op onze manege.

Tot ziens.

Bert en Annet Brans

Vragen?

Bel of e-mail voor meer informatie
+31(0)6 251 505 57
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.