Accommodatie

Accommodatie Steenhof Stables


FNRS

Steenhof Stables is lid van de FNRS/IST (professionele instructie-, sport-, en trainingsstallen, pension- en opfokstallen). Dit is de overkoepelende organisatie waarmee gezamenlijk naar buiten getreden kan worden. Een landelijke FNRS/IST erkenning van de FNRS is een belangrijk middel om het bedrijf te kunnen onderscheiden.  De FNRS heeft een speciaal sterrensysteem ontwikkeld, het bedrijf wordt dan beoordeeld op de voor hen kenmerkende kwaliteiten. Steenhof Stables heeft momenteel **** sterren. www.fnrs.nl

Erkend leerbedrijf

Steenhof Stables is door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Steenhof Stables is geschikt voor het verzorgen van praktijkleren in de Middelbare Beroepsopleidingen. Code leerbedrijf waaronder Steenhof Stables staat geregistreerd bij SBB is nummer 04ARB100179654. www.s-bb.nl

Land van Oirschot

Steenhof Stables is lid van het Land van Oirschot. Deze stichting voor ondernemers uit de regio, die houden van uitdaging en samenwerking en streven naar een gezonde gemeente. Kijk voor meer info op www.landvanoirschot.nl.


Het betreden van Steenhof Stabels is geheel voor eigen risico. Steenhof Stabels is niet aansprakelijk voor eventuele diefstal, schade of letsel.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Steenhof Stables? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Vragen?

Bel of e-mail voor meer informatie

+31(0)6 251 505 57
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.