Workshop

Workshop paarden mennen


Bij een dagje uit of een bedrijfsuitje denkt u waarschijnlijk niet als eerste aan een workshop paarden mennen. Zonde! Want deze activiteit biedt niet alleen een uitstekende combinatie tussen ontspanning en amusement, maar is ook een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen mens en dier. Zo is een workshop paarden mennen niet alleen leuk voor paardenliefhebbers, maar ook voor mensen die niets van paarden weten.

Een origineel dagje uit met paarden in Brabant

Bij Steenhof Stables in Oost West en Middelbeers (regio Oirschot, Noord-Brabant) maakt u op een ontspannen manier kennis met de paardensport. Tijdens onze workshop paarden mennen wordt u dan ook begeleid door onze ervaren medewerkers en leert u stap-voor-stap hoe mennen in zijn werk gaat. Onderdelen die hierbij komen kijken zijn onder andere de aanspanning van - en het voorbereiden van de paarden op een vierspan wedstrijd.

Tijdens de workshop paarden mennen wordt u stapsgewijs voorbereid op het grote moment: het zelf besturen van de paarden. We kunnen alvast verklappen dat het besturen van het rijtuig een ervaring op zich is! Zo geniet u bij Steenhof Stables van een enerverende middag waarbij ons team voor u klaar staat.

Workshop paarden mennen boeken

Dus wilt u een origineel (mid)dagje weg met vrienden, familie of collega┬┤s? Lees dan meer over onze workshop paarden mennen of neem vrijblijvend contact op.

Vragen?

Bel of e-mail voor meer informatie

+31(0)6 251 505 57
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arrangement